Oss er vel egentlig "meg", og meg er Tor-Erik Sivertsen. Jeg er i slutten av 30-årene, ikke en dag eldre. Jeg er gift med verdens beste kone og samme har vi to barn. Ellers så er vi Drammensere, bor og stortrives i Røyken.
Sarrcon står for “Sivertsen Arrangement og Consulting” og er et resultat av mange år med dag drømming om en egen bedrift hvor jeg kan får dele min kompetanse og mine lidenskaper. Jeg har en fast og full jobb innen sikkerhet i et av Norges største sikkerhets selskap men jeg er fast bestemt på å gi av meg selv når det kommer til de tingene jeg er god på utenom sikkerhetsfaget. Jeg er fagutdannet innen sikkerhet og med vel 15 års erfaring i det faget, samt like lang og paralell erfaring fra forsvaret. Jeg startet opp mitt firma med et stort sprik i hva jeg ville drive med: Sigarer, event, kurs og kosthold/tregningsveiledning. Jeg gjorde litt av alt her, men det viste seg raskt at det var sigarene jeg brant for ;o) Så jeg kuttet ut "alt annet" og fokuserte på nettopp dette. Siden oppstart har vi gjennomført fler sigar events, tastinger, sigar kurs og ikke minst "garasje treff" på bestilling.
Jeg tilegnet meg mye annen erfaring og kompetanse som jeg bygger dette foretaket på. Min historie begynner før yrkesskolen som en guttunge med en drøm å bli kokk. Jeg elsker å lage mat og tok min første jobb på et kjøkken som 15-åring. Etter kokkeskolen og flere kjøkken jobber begynte læretiden og det var kjempe gøy til et visst punkt. Jeg hadde ca 6 mnd igjen av læretiden og en fagvprøve som skulle gjennomføres, men nok var nok. Trivsel og personal behandling var utløsende faktor til at jeg sluttet på dagen og ververt meg til forsvaret istedet. Det er her min historie virkelig begynner. Jeg har ikke angret en dag på valget mitt!
I voksen alder så har jeg tatt to sertifiserigner hos Habanos (junior og senior) og gått i god skole hos Hakon som driver Sigar.com.
Jeg prøver å være litt livsnyter og nyte både en god cognac, et glass rødvin, en øl og ikke misnt en god sigar. Sigarer er et naturlig produkt som ikke skal inhaleres, men smakes på og nyte på lik linje med en god Cognac eller whisky. Pr i dag jobber jeg også mot siste Habanos sertifiseringen og deltar til stadighet på lanseringer og prøve smakinger hos importører. Her er det en stor god verden av smaker som mange kan ha glede av.